ekobalanszol@ukr.net тел: 0680515812 та 0680515843

До уваги мешканців м. Золочева та району!

Громадське формування з охорони громадського порядку у м. Золочеві «Міська варта» спільно з працівниками Золочівського МВЖКП, ТзОВ «Еко Баланс Золочів», працівниками, депутатами міської ради у серпні 2019 року розпочинають комплексні заходи – рейди по виявленню порушників у сфері благоустрою. Згідно Правил благоустрою та утримання територій у м. Золочеві за ст.152 КУпАП передбачена відповідальність – штраф для фізичних осіб від 340 грн. до 1360 грн., для суб’єктів підприємницької діяльності та посадових осіб від 850 грн. до 1700 грн. за невиконання цих правил.
Контейнери призначені для твердих побутових відходів. А для великогабаритних побутових відходів, меблів, будівельного сміття, хмизу, гілля передбачена додаткова послуга вивезення сміття в ТзОВ «Еко Баланс Золочів». Таку послугу можна замовити в абонентському відділі ТзОВ «Еко Баланс Золочів», як транспортом підприємства, так і власним транспортом, по попередньо оплаченому талону – перепустці на міське сміттєзвалище.
​ Великогабаритне й будівельне сміття псує контейнери та сміттєвози, що в результаті відображається на ефективності роботи підприємства. 
​ Нагадуємо, що по місту встановлені камери відеоспостереження, які фіксують такі правопорушення. 
Чистота сміттєвих майданчиків залежить від активності й свідомості абсолютно всіх учасників процесу. Закликаємо вас бути свідомими й слідкувати за чистотою контейнерних майданчиків й прибудинкових територій.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.