ekobalanszol@ukr.net тел: 0680515812 та 0680515843

Пам’ятаймо! Наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками

Для дотримання чистоти і порядку в місті необхідно дотримуватись елементарних правил поводження з відходами, що є ознакою вихованості, порядності та сумління.
Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками. Давайте закладемо у них основи культури та збережемо свою маленьку батьківщину – рідне місто. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок. Нехай чистота та охайність стануть Вашою доброю звичкою.
Наше підприємство надає послугу із вивозу ТПВ й щоденно, окрім неділі забирає сміття з контейнерів.Чия є вина ,що біля контейнерних майданчиків гори сміття в той час як контейнери пусті,-вина самих мешканців. Проїхавши по усіх місцях де стоять контейнери ми застали сумну картину.Як донести до людей,що Україна починається із кожного із нас. А виходить так, що кинув суху траву сусід, -кину і я. Наполегливо просимо всіх тих золочівян, які вивозять до контейнерних майданчиків траву, листя, стару картоплю та іншу органіку, організувати в себе на городі,грядці яму для компостування. Вкотре нагадуємо, що негабаритним відходам не місце на контейнерних майданчиках.За подібного роду порушення передбачена адміністративна відповідальність. Також, на підприємстві існує додаткова послуга- замовлення самоскида для вивезення будівельного сміття та старих меблів.
Золочів‘яни, закликаємо вас бути свідомими мешканцями свого міста. Ніхто не зробить його чистим окрім нас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.